Tips voor een mooie gedekte tafel tijdens de feestdagen

Wilt u de tafel mooi dekken tijdens de feestdagen? Dan geef ik u graag wat tips. Tijdens de feestdagen wordt alles uit de kast gehaald om een feestelijke tafeldekking te creëren. Als gastvrouw/heer wilt u tijdens de feestdagen een extra verpletterende indruk achterlaten en dat doet u niet alleen door lekker eten te serveren. Het oog wil natuurlijk ook wat. Ik geef u graag een aantal tips om de tafels mooi te dekken en uw hapjes origineel te presenteren aan familie en vrienden.

Bij een mooi gedekte tafel draait het natuurlijk niet alleen om luxe servies, ook het glaswerk, het bestek en accessoires zijn belangrijk voor een sfeervolle kersttafel. Zo kunt u het menu presenteren in een menukaarthouder en kunt u de servetten presenteren in servetringen. Zorg ook voor gezellige tafel verlichting dmv kaarsen of leg een paar kersttakken op tafel met kerstverlichting erin.

Bij een mooi gedekte tafel draait het natuurlijk allemaal om de ervaring en of u het nu wilt geloven of niet, maar hoe een gerecht eruit ziet heeft een grote invloed hoe lekker uw gasten het eten zullen vinden. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat wanneer een gerecht op een mooie manier gepresenteerd wordt, deze ook lekkerder smaakt. Nou ga ik u niet vertellen wat te serveren maar hoe wel.......want presenteer uw hapjes op de unieke borrelplanken met epoxy versiering dan weet u zeker dat u indruk zult maken op familie en vrienden!

Bekijk het diverse borrelplanken assortiment hier >>

Ook maatwerk is mogelijk.

Ik wens u alvast fijne feestdagen toe.

Liefs Anoek

 Epoxy borrelplank met hapjesEpoxy borrelplank met hapjes

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

<