Kunstwerk op maat, op kleur en opvallend mooi!

Wil je meer persoonlijkheid en sfeer aanbrengen in jouw leefomgeving of ben je op zoek naar een inspirerend kunstwerk met een bepaalde maat- of kleurstelling maar kan je dit droom schilderij wat bij jouw stijl past maar nergens vinden? Dan wil Anoek graag samen met jou de maatwerkmogelijkheden bekijken.

Het maken van een kunstwerk is een intensief en tijdrovend proces en er gaat veel voorbereiding aan vooraf. De kunstwerken bestaan soms wel uit 6 verschillende lagen, deze zijn opgebouwd uit diverse lagen acryl en/of epoxy. Anoek maakt voor haar kunstwerken gebruik van diverse ingrediënten zoals high gloss epoxy giethars, alcohol inkt, hoogwaardige acrylverf, mica kleurpigmenten, mediums, glas, hout, bladgoud, edelstenen en nog veel meer. Elke creatie heeft meerdere lagen en het kost soms weken werk voordat een creatie klaar en volledig droog/uitgehard is.

Heb je een mooie creatie gezien op de website maar is deze reeds verkocht? Niet getreurd want Anoek kan met dezelfde kleuren en technieken een maatwerk kunstwerk voor jou creëren dat qua look & feel lijkt op hetgeen dat jij hebt gezien.

Van elke creatie is er maar 1 en dat maakt het een ORGNL (uniek)!

 

Ronde epoxy schilderijen _maatwerk kunst rond epoxy schilderij met set ronde bronskleurige spiegels set ronde epoxy schilderijen messing oranje

 

Werkproces:

Lees hier wat de mogelijkheden zijn en hoe het proces in zijn werk gaat.

Stap 1: Kennismaking online via teams, face to face in het atelier of bij jouw thuis. Gezamenlijk bepalen welk formaat, vorm, lijstkleur, soort techniek en de gewenste kleurstelling. Alles is mogelijk!

Stap 2: Digitale prijsopgave volgt per mail. Zodra de prijs en de levertijd zijn overeengekomen gaat Anoek voor je aan de slag. Na akkoord op de prijsopgave is een aanbetaling van 30% vereist.

Stap 3: Start opdracht. Gedurende het proces stuurt Anoek foto’s zodat waar nodig er nog wat bijgestuurd kan worden. Binnen een paar weken heb jij een unieke eyecatcher aan de wand hangen! 

Stap 4: Zodra het kunstwerk gereed is wordt deze voorzien van een omlijsting en ophangsysteem. Voor verzending of tijdens het ophalen van het kunstwerk wordt het restant bedrag voldaan.

Stap 5: Klaar om op te hangen en te genieten van jouw eigen unieke kunstwerk.

Formaten en prijzen

De formaten en prijzen variëren van Ø10 - Ø120 cm met een prijsrange €195 - €4000. Grotere formaten of afwijkende vormen zijn op aanvraag. 

De prijs is tevens afhankelijk van de keuze omlijsting. Keuze uit: zwart, rvs-staal, messing, koper. Geen lijst of een geschilderde zijkant is uiteraard ook mogelijk. U ontvangt altijd een offerte op maat met eventuele kortingen indien er meerdere schilderijen gekocht worden.

Alle producten die je op de website ziet kunnen ook custom gemaakt  worden. Vraag vrijblijvend meer informatie aan via het contactformulier>>

 

Review

'' Anoek heeft voor ons een epoxy kunstwerk op maat gemaakt. Ze is eerst bij ons thuis gekomen om de ruimte te bekijken waar het werk zou komen te hangen. Op basis van onze wensen en haar creativiteit is Anoek enthousiast aan de slag gegaan in haar atelier. Tussendoor hield zij ons telefonisch en a.d.h.v. foto's op de hoogte van de voortgang. Waar nodig heeft zij aanpassingen gedaan om verder tegemoet te komen aan onze wensen. De communicatie was helder en vriendelijk. Anoek werkt met veel passie aan haar werk. Het eindresultaat is prachtig. Wij krijgen regelmatig complimenten van gasten. Bedankt Anoek! ''  Esther van Dijk- Bekebrede

 

Review 

"Al een tijdje was ik opzoek naar een wanddecoratie voor in mijn woonkamer. Ik had toen al besloten dat het iets ‘ronds’ moest zijn, maar was helaas nog niks tegen gekomen wat naar mijn smaak was. Via Facebook zag ik ineens een post van een van de kunstwerken van Anoek. Deze sprak mij meteen enorm aan. Ik nam meteen contact met haar op om te vragen of ik hem in het echt mocht komen bekijken en zo gezegd zo gedaan. Toen ik in haar atelier het kunstwerk zag was ik meteen verkocht, dit was waar ik naar opzoek was! 

Het kunstwerk was alleen niet groot genoeg om de lange witte wand in mijn woonkamer mee te vullen. Ik gaf daarom aan dat ik graag nog een stuk wilde, maar dan een die wat groter was. Een die dezelfde look en feel had. Ik vertelde Anoek dat ik onlangs een van de wanden in mijn woonkamer blauw had laten schilderen en dat ik die kleur graag subtiel in het kunstwerk wilde laten terugkomen. Zij vroeg of ik de blauwe verf toevallig nog over had en dat was het geval. Deze kon zij wel gebruiken zodat exact dezelfde kleur blauw erin verwerkt kon worden. De verf heb ik dus bij haar langs gebracht en zo ging ze met mijn bestelling aan de slag. 

Een kleine twee weken later was de eerste opzet klaar en kwam ik langs om deze te bekijken. Wat was hij toen al prachtig! Samen hebben we nog de laatste puntjes op de i gezet…een beetje meer wit hier en een beetje meer blauw daar. En een idee voor de finishing touch kwam van Anoek. Het was haar idee om een paar bronzen vlokken erin te verwerken om het nét iets meer ‘glamour’ te geven. Zij had toen al bewezen dat zij heel goed in staat was om mijn gevoel en persoonlijkheid in het kunstwerk te verwerken, dus had alle vertrouwen in haar en ging akkoord met de bronzen details.

Nog eens 3 weken later was het dan zover, hij was af. Vol spanning wachtte ik tot ze bij mij langs kwam voor de onthulling. En wat een eindresultaat! De twee kunstwerken hangen vol trots naast elkaar aan de muur en vormen echt een eyecatcher. Ze heeft mij zelfs geholpen met het kiezen van de mooiste manier om ze op te hangen zodat ze helemaal tot hun recht komen én met ophangen zelf. Nog elke dag geniet ik ervan als ik er naar kijk. Daarbij vond ik het ook ontzettend bijzonder (en spannend) om te ervaren hoe iemand op basis van een gesprek een reflectie van jouzelf in een kunstwerk kan overbrengen. Anoek, bedankt! Carmela Tol

 

<