Deelname Landelijk atelierweekend 11 en 12 november 2023

ORGNL Art Design OPEN ATELIER zaterdag 11 en zondag 12 november

Tijdens het @landelijkatelierweekend stel ik mijn kunstatelier en showroom open(zonder afspraak)voor het grote publiek!

Op zaterdag en zondag, van 12.00 tot 17.00 uur, is iedereen welkom om geheel vrijblijvend een bezoek aan mijn kunstatelier te brengen. Ik geef je dan graag een uniek inkijkje in mijn creatieve kleurrijke wereld.

In mijn atelier vind je een breed scala aan ronde acryl/epoxy schilderijen, en speciaal dit weekend bied ik bepaalde werken aan met hoge kortingen om zo ruimte te creëren in mijn atelier voor nieuw werk.

Naast schilderijen maak ik ook handbeschilderde vazen, epoxy borrelplanken, epoxy bijzettafels, kreeft scuplturen en nog veel meer.

Leuke cadeautips voor de feestdagen!

Is jouw nieuwsgierigheid getriggerd? Kom dan vooral gezellig langs!

Adres: De Gouwe 5, 1121 GC Landsmeer

 Landelijk atelierweekend

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

<