Borrelplanken

Where art meets kitchen!

Maak indruk op familie en vrienden door jouw hapjes op unieke wijze te presenteren op de met de hand beschilderde borrelplanken van ORGNL Art Design.

De borrelplanken zijn geschikt voor het presenteren van tapas, kaasjes, sushi, fingerfood, desserts en andere lekkere hapjes.

Alle borrelplanken zijn uniek en ambachtelijk gemaakt daardoor zijn kleine oneffenheden onvermijdelijk. Het is een houten plank verfraaid met epoxy. Variatie in kleur, structuur onvolkomenheden en luchtbelletjes horen bij het karakter van epoxy. 

Advies voor lang plezier…. plaats de planken niet in de vaatwasser maar spoel deze af onder de lauwwarme kraan en veeg schoon met een doek. De afwasborstel kan krassen veroorzaken op het epoxy gedeelte en dat zou zonde zijn.

De webshop staat vol met mooie creaties maar indien je specifieke wensen hebt is het ook mogelijk om een borrelplank in opdracht te laten maken. Zo kan je zelf het formaat en de kleuren bepalen. Voor meer informatie over de custom mogelijkheden vul het contactformulier in en Anoek neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wekelijks komen er nieuwe borrelplank creaties online!!

Van 4-9 okt staat Anoek op de VT wonen en design beurs(stand 2.340) waar een hele nieuwe collectie borrelplanken gepresenteerd wordt. Na afloop van de beurs zullen deze in de webshop geplaatst worden.

<