FAQ

Materiaal en onderhoud

Wat is epoxy?

Epoxy is een chemische 2 componenten kunsthars en wordt ook wel vloeibaar glas genoemd doordat het transparant opdroogt en een prachtig glanzend effect geeft. Epoxy is zeer kostbaar. Na minimaal 24 uur is de hars uitgehard, waterbestendig en UV-bestendigd. Pas na 7 dagen is de hars volledig uitgehard. Door mica pigmenten en alcohol inkt toe te voegen aan de epoxy kun je deze kleuren. Met vloeibare epoxy kun je prachtige effecten en enorm veel diepte creëren in een creatie.

 

Hoe kan ik de epoxy schoonmaken?

Kunstwerken kun je voorzichtig afstoffen met een microvezeldoek. Indien er vetvlekken op de creatie verwijderd moeten worden dan kunnen deze verwijderd worden met een microvezeldoek met warm water en een klein beetje ontvettende afwasmiddel.

 

Hoe moet een creatie opgehangen/bevestigd worden?

Elke creatie heeft een ophangsysteem waaraan het kunstwerk opgehangen kan worden aan de wand. Kleine kunstwerken met een gewicht tot 2 kilo kunnen aan een spijker opgehangen worden. Houd er rekening mee dat de wand het gewicht kan dragen zodat de spijker niet los kan komen en het kunstwerk kan vallen.

Voor kunstwerken die zwaarder zijn dan 2 kg adviseren wij om een 8 mm gat te boren in de wand, vervolgens een 8 mm plug in het gat te bevestigen en daar dan een schroef in te draaien. Plug keuze is afhankelijk van het soort wand (steen, beton, hout, gipsplaat, holle wand) laat u hierover informeren.

 

Is alles wat ik bestel echt van ORGNL Art Design?

Alles wat je op de website ziet is handgemaakt door Anoek en van elke creatie is er maar 1 dus stuk voor stuk echt ORGNL(uniek)!

 

Bestellen en retourneren

Hoe kan ik bestellen?

Via de SHOP knop in het hoofdmenu kan je heel gemakkelijk het gewenste product selecteren en vervolgens word je doorgelinkt naar de beveiligde betaalomgeving.

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betalen kan met Apple Pay, Bankcontact, Google Pay, IDEAL, Maestro, PayPal en Shop Pay.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen de Benelux zijn de verzendkosten bij een besteding vanaf €50 gratis. Bestel je een product daaronder dan worden er € 3,95 verzendkosten gerekend.

De levertijd van een bestelling is 2-3 werkdagen. Dit verschilt per formaat en staat aangegeven bij het product. Creaties groter dan 60 cm versturen wij liever niet en kunnen opgehaald worden in het atelier of persoonlijk bezorgd worden door ORGNL.

Zodra het pakket is verstuurd ontvang je een Track & Trace code zodat je de order kan volgen.

 

Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is doorgekomen?

Nadat je online een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail.

Heb je deze e-mail niet ontvangen? Kijk dan even in je spam inbox en als die daar ook niet staat dan neem je contact op via: info@orgnl-art-design.com.

 

Kan ik mijn adresgegevens wijzigen nadat ik heb besteld?

Uiteraard kan je het adres wijzigen indien de order nog niet verstuurd is.

Mail naar: info@orgnl-art-design.com en vermeld daarin duidelijk het factuurnummer en uiteraard het correcte adres.

 

Is het mogelijk zakelijk te bestellen?

Uiteraard kan je als bedrijf zakelijk een bestelling plaatsen. Plaats dan bij het bestelproces achter je naam tussen aanhalingstekens de bedrijfsnaam. Wij sturen u dan nog een gespecificeerde factuur naderhand toe via de e-mail.

 

Wat moet ik doen bij vertraging?

Heeft u een verzendbevestiging ontvangen maar is uw bestelling na 5 werkdagen nog niet geleverd?

Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. Vermeld het ordernummer bij het invullen van het contactformulier, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Uiteraard is het streven om uw order op tijd te leveren tussen de 2-3 werkdagen!

 

Hoe kan ik iets retourneren?

Retourneren kan via de post of rechtstreeks bij het atelier in Landsmeer.

Lees hieronder ook de retourvoorwaarden om misverstanden te voorkomen.

–  Mail naar info@orgnl-art-design.com  je ordernummer en de reden van retour

- Per e-mail ontvang je een retourlabel

- Download en print het retourlabel

- Verpak de bestelling zorgvuldig in de originele verpakking waar in het pakket is geleverd en bevestig het retouretiket zichtbaar op het pakket.

- Geef het verzendklare pakket af bij het dichtstbijzijnde servicepunt van PostNL

- Nadat we het artikel in goede staat hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer.
(Het aankoopbedrag wordt verminderd met €5,95 voor de retourneerkosten)

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Een item retourneren is geen probleem, mits de retournering aan de volgende voorwaarden voldoen:

– Het artikel is binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd

– Het artikel is onbeschadigd en in nieuwstaat en verpakt in de originele verpakking

– Het item betreft geen maatwerk. Maatwerk kan namelijk niet geretourneerd worden.

– De kosten voor het retourneren zijn voor de afzender (wordt verrekend met de terugbetaling)

- Borrelplanken kunnen ivm hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Voor meer informatie leest u het restitutiebeleid.

 

Mijn product is beschadigd bij levering

Is het product beschadigd geleverd ondanks dat het goed verpakt is dat vinden wij heel erg vervelend. Als dit het geval is stuur dan binnen 24 uur een mail naar info@orgnl-art-design.com  met enkele foto’s van de beschadiging toegevoegd. Er zal dan naar een passende oplossing worden gezocht.

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Kunstwerken tot en met 60 cm worden verpakt in bubbelfolie en een stevige kartonnen doos. Uiteraard komt er een fragile sticker op zodat de bezorgers weten dat het breekbaar is. Zo voorkomen we beschadigde en/of stukken artikelen. Dit geldt ook voor producten zoals kreeften en krabben, kunst op standaard en de geodes.

Is het schilderij groter dan 60 cm dan is het helaas niet mogelijk om deze te verzenden. In overleg bepalen we dan of het kunstwerk wordt opgehaald in het atelier of dat Anoek dit persoonlijk langs komt brengen.

Kan ik een maatwerk creatie retourneren?

Het is helaas niet mogelijk om creaties die op maat gemaakt zijn te retourneren.

 

Disclaimer

ORGNL Art Design is een geregistreerd handelsmerk van A-Trading Company.
Deze website en haar inhoud valt onder het copyright van A-Trading Company. Alle rechten voorbehouden. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is elke herverdeling of reproductie van de tekstuele inhoud in elke vorm verboden. De informatie op deze website dient alleen ter algemene informatie. De informatie is verstrekt door A-Trading Company en terwijl er de uiterste zorg wordt besteed aan het up-to-date en correct houden van de informatie, kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of daarmee verband houdende grafische gegevens opgenomen op de website voor enig doel.

<