Media

Pers aanvragen/samenwerkingen 

Anoek hecht veel waarde aan goede perscontacten. Zo werkt zij graag mee aan originele publicaties. Neem gerust contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Mediakit

Door te klikken op de onderstaande Download button krijgt u toegang tot diverse product afbeeldingen en foto's van Anoek welke door de pers vrij gebruikt mogen worden voor print en social media. Wel is het verplicht om ORGNL Art Design te vermelden bij publicatie. Heeft u een foto gezien op de website of op social media die u wilt gebruiken maar staat deze niet in de mediakit? Neem dan contact met Anoek op.

Kunst op locatie bij uw bedrijf of in uw beursstand

Begrijpt u de unieke meerwaarde van kunst voor uw gasten en personeel en wilt u de wanden van uw hotellobby, restaurant of kantoor aankleden met originele kunst? En bent u geïnspireerd geraakt door de kleurrijke creaties van ORGNL Art Design? Dan komt Anoek graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken. Samen met u bepalen we welke sfeer en stijl het best bij u past.

Product placement

De creaties van Anoek zijn ook zeer geschikt voor product placement. De creaties kunnen gebruikt worden voor de aankleding van ruimtes of om een bepaalde sfeer te creëren in tv programma's, films, series, beursstands en fotoshoots.

Kunst galerie

Anoek wil graag dat haar epoxy kunstwerken een grote doelgroep bereiken. Bent u als galerie houder geïnteresseerd om Anoek te vertegenwoordigen of te laten exposeren tijdens een event? Dan hoort Anoek graag van u. 

 

Contact

info@orgnl-art-design.com 

Mobiel: +31 624882109

Bezoek atelier in Landsmeer alleen op afspraak.      

 

   
   

 

   

 

    

 

<